Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση μόνιμης λύσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης
[Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση μόνιμης λύσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης

[Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση μόνιμης λύσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης

Κυβερνητική σύσκεψη με στόχο την εξεύρεση μόνιμης λύσης στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος και οι υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στις 17:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, των βουλευτών Έβρου, Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση, του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του απερχόμενου δημάρχου Σαμοθράκης, Αθανάσιου Βίτσα και του νέου δημάρχου του νησιού, Νικόλαου Γαλατούμου.

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης κάλεσε σε ακρόαση για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, τους κατά νόμο υπευθύνους διαχείριση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!