Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανάπτυξη με «σήμα» τις εξαγωγές για τη Μινέρβα
[Η Ναυτεμπορική]: Ανάπτυξη με «σήμα» τις εξαγωγές για τη Μινέρβα

[Η Ναυτεμπορική]: Ανάπτυξη με «σήμα» τις εξαγωγές για τη Μινέρβα

Μέσα στη φετινή χρονιά η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη συνεργασιών και έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σταδιακά σε πέντε σημαντικές αγορές: Τσεχία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδάς και Δανία.

Της Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Με «στοχευμένα» καλάθια η εταιρεία τροφίμων Μινέρβα τοποθετείται στις ξένες αγορές, ενισχύοντας τη διεθνή της παρουσία στην κατεύθυνση του σχεδιασμού που προβλέπει συμμετοχή των εξαγωγών στο 20% επί του συνολικού της τζίρου μέχρι το 2020.

Αναλυτικότερα, μέσα στη φετινή χρονιά η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη συνεργασιών και έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σταδιακά σε πέντε σημαντικές αγορές: Τσεχία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδάς και Δανία.

«Στο στόχαστρό μας παραμένει η αγορά της Γερμανίας, στην οποία διεισδύουμε με αργά αλλά σταθερά βήματα, καθώς πρόκειται για μια αρκετά περίπλοκη αγορά και με πολλές ιδιαιτερότητες» αναφέρει μιλώντας στη «Ν» ο διευθύνων σύμβουλος της Μινέρβα Παναγιώτης Κατσής, σημειώνοντας ότι «όσον αφορά στο καλάθι των προϊόντων, αυτό ποικίλλει από χώρα σε χώρα ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες και προτιμήσεις. Στόχος δικός μας είναι η προώθηση μιας ολοκληρωμένης πρότασης ελληνικών προϊόντων και γενικότερα μεσογειακής διατροφής, αξιοποιώντας τα προϊόντα της χώρας μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!