Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε από την Epson ο μικρότερος laser βιντεοπροβολέας 3LCD στον κόσμο
[Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε από την Epson ο μικρότερος laser βιντεοπροβολέας 3LCD στον κόσμο

[Η Ναυτεμπορική]: Ανακοινώθηκε από την Epson ο μικρότερος laser βιντεοπροβολέας 3LCD στον κόσμο

Ο πρώτος φορητός laser βιντεοπροβολέας της Epson έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτος για τους οικιακούς χρήστες, τόσο ως προς την ευχρηστία, όσο και το σχεδιασμό.
Ο EF-100W/B αποτελεί το μικρότερο laser βιντεοπροβολέας της Epson, ο οποίος είναι μόλις 23 εκατοστά στο μήκος και είναι διαθέσιμος από τον Ιούνιο. Χρησιμοποιώντας μια πηγή φωτός laser και τοποθετώντας τα σημεία εξαερισμού και την υποδοχή ρεύματος στην πλαϊνή πλευρά, οι μηχανικοί της Epson δημιούργησαν ένα συμπαγή βιντεοπροβολέα, που μπορεί να τοποθετηθεί και να προβάλει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερη ευελιξία ως προς τους χώρους που μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο, όπως τον τοίχο, την οροφή ή το δάπεδο.
Διαθέτει, επίσης, την δυνατότητα προβολής έως και 150 ίντσες, ιδανική για προβολή περιεχομένου σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος. Ακόμα και στο φως της ημέρας, η πηγή φωτός laser προσφέρει μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα, χωρίς να απαιτείται από το χρήστη να σβήσει τα φώτα του χώρου, να κλείσει τα παράθυρα ή να χρησιμοποιήσει μια οθόνη. Επιπλέον, σε περίπτωση που η εικόνα είναι στραβή ή παραμορφωμένη, μπορεί να διορθωθεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης ρύθμισης εικόνας.
Παρέχοντας μια λύση μεγάλης διάρκειας και χωρίς την ανάγκη συντήρησης, η φωτεινή πηγή laser διαρκεί μέχρι και 20.000 ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!