Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το δυστύχημα στο Everest
[Η Ναυτεμπορική]: Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το δυστύχημα στο Everest

[Η Ναυτεμπορική]: Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το δυστύχημα στο Everest

Η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν

Στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού δυστυχήματος στο ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας διαβεβαιώνει ότι θα συμβάλει η εταιρεία Everfood Α.Ε., διαχειρίστρια του καταστήματος Everest, όπου μία εργαζόμενη σκοτώθηκε μετά από έκρηξη, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών. 

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία εργάζονταν 15 χρόνια στην εταιρεία.

«Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως η διοίκηση, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην Πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος, καταλήγει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!