Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Αναγνωριστική επιχείρηση του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ της Συρίας
[Η Ναυτεμπορική]: Αναγνωριστική επιχείρηση του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ της Συρίας

[Η Ναυτεμπορική]: Αναγνωριστική επιχείρηση του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ της Συρίας

Ο τουρκικός στρατός διεξάγει από την Κυριακή αναγνωριστική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας με στόχο τη δημιουργία ζώνης αποκλιμάκωσης στην περιοχή ώστε να τερματιστούν οι συγκρούσεις μεταξύ του συριακού στρατού και των ανταρτών, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο στρατού της χώρας.

«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν στις 8 Οκτωβρίου αναγνωριστικές επιχειρήσεις προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις παρακολούθησης στο πλαίσιο της επιχείρησης που θα διεξαχθεί στην επαρχία Ιντλίμπ», επεσήμανε ο τουρκικός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Η Άγκυρα εξήγησε ότι στόχος της είναι να προσφέρει βοήθεια στους Σύρους αντάρτες που πάντα υποστήριζε με στόχο την εφαρμογή συμφωνίας αποκλιμάκωσης ώστε να περιοριστούν οι συγκρούσεις με τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο τουρκικός στρατός τονίζει ότι οι επιχειρήσεις του ακολουθούν τους κανόνες εμπλοκής που συμφωνήθηκαν στη διαδικασία της Αστάνα, αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη τον προηγούμενο μήνα στην πρωτεύουσα του Καζακστάν μεταξύ της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!