Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλέξανδρος Μπαλαμώτης: «…να βρούμε την ισορροπία μεταξύ σκοταδιού και φωτός μέσα μας»
[Η Ναυτεμπορική]: Αλέξανδρος Μπαλαμώτης: «…να βρούμε την ισορροπία μεταξύ σκοταδιού και φωτός μέσα μας»

[Η Ναυτεμπορική]: Αλέξανδρος Μπαλαμώτης: «…να βρούμε την ισορροπία μεταξύ σκοταδιού και φωτός μέσα μας»

Γιώργος Σ. Κουλουβάρης
[email protected]
Το «Αποτύπωμα» του πολυβραβευμένου Φίλιπ Ρίντλεϊ, έργο βαθιά ανθρώπινο με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ, ανεβαίνει έως τις 2 Ιουνίου στη Β΄ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μπαλαμώτη (Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη).

Μια μάνα συναντιέται με τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του μοναχογιού της. Αυτός θέλει να εξιλεωθεί απ’ αυτό που έζησε. Αυτή να μάθει ποιος εκτέλεσε το παιδί της. Μέσα σε λίγες ώρες, όσο δύσκολο και αν αποδειχτεί και για τους δυο, θα αναμετρηθούν με την αλήθεια και αναγκαστικά θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δική τους μοναξιά.

Συναρπαστικό, συγκινητικό και με σκοτεινό χιούμορ, το έργο θεωρείται ως μία από τις πιο ισχυρές εξερευνήσεις εγκλημάτων μίσους που έχουν γραφτεί.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, μίλησε μαζί μας.

Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου;

«Η Ανίτα έχει χάσει τον γιο της, ο οποίος σφαγιάστηκε με αποτρόπαιο τρόπο λίγους μήνες πριν. Είναι πια χαμένη, ψάχνει απαντήσεις και ο πόνος την έχει οδηγήσει στην τρέλα. Ο Ντέηβι είναι ένα 17 χρονών αγόρι που μπαίνει στο σπίτι της Ανίτα και απαιτεί να του αφηγηθεί τη ζωή της. Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι ο Ντέηβι έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία. Αρχίζει, έτσι, ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού μέχρι να μας αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Ποια θέματα συναντούμε στον πυρήνα του;

«Το θέμα που με απασχόλησε είναι η υπαρξιακή μοναξιά αυτών των ανθρώπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!