Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Με την Αριστερά δε θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Με την Αριστερά δε θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Με την Αριστερά δε θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα

«Την πορεία προς τα εμπρός μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Νίκη έστω και με μια ψήφο» είπε, από τη Δραπετσώνα, ο Αλέξης Τσίπρας. «Και την επόμενη μέρα να είστε σίγουροι ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Με προοδευτικό πρόσημο και προοδευτικό πρόγραμμα, για να συνεχίσει η χώρα τη πορεία προς τα εμπρός. Την επόμενη μέρα θα σχηματιστεί κυβέρνηση με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εμείς δε ζητάμε από κανέναν λευκή επιταγή. Γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δύναμη της συνεργασίας, όχι της αλαζονείας» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «ομαλότητα και σταθερότητα είναι η επιλογή για να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί. Να συνεχίσουμε τη προσπάθεια να βγεί οριστικά η χώρα από τη κρίση, να επαναφέρουμε τη κανονικότητα στην εργασία. Να συνεχίσουμε τη προσπάθεια για να επιστρέψει η ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα με νέες αξιπρεπώς αμειβόμενες δουλειές, να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής παραγωγής. Και να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος, για να μη ξαναβρεθεί ποτέ ξανά κανείς μόνος του απέναντι στη κρίση» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός έθεσε το ερώτημα ποια ομαλότητα μπορεί να εγγυηθεί ο κ. Μητσοτάκης, «αυτή που εγγυήθηκε μαζί με τους συνεταίρους του, τον κ. Σαμαρά, και τον κ. Βενιζέλο, στα μαύρα χρόνια της διακυβέρνησής τους;». Όπως σημείωσε, «η ομαλότητα και η σταθερότητα μπορεί να έχουν ως θεμέλιο μονάχα μια πολιτική δημοκρατίας από την αρχή ως το τέλος, μια πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης, ανάπτυξης με σεβασμό στη ζωή των ανθρώπων και στο περιβάλλον». «Η ομαλότητα, με δυο λόγια, έχει ως προϋπόθεση τη συναίνεση της κοινωνίας στην πολιτική που εφαρμόζεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!