Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας προς Κυρ. Μητσοτάκη: Φορέσατε τη φανέλα του ΔΝΤ
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας προς Κυρ. Μητσοτάκη: Φορέσατε τη φανέλα του ΔΝΤ

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας προς Κυρ. Μητσοτάκη: Φορέσατε τη φανέλα του ΔΝΤ

«Φορέσατε τη φανέλα των δανειστών, του ΔΝΤ, όχι της Εθνικής Ελλάδος» είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Aθλιότητα καταλόγισε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με την πρόσφατη παρουσία του στο Βερολίνο.

«Αυτό που κάνατε με την παρουσία σας στο Βερολίνο, ήταν μια αθλιότητα. Είπατε θα φορέσετε την φανέλα της εθνικής Ελλάδος, αλλά βάλατε την φανέλα του ΔΝΤ και είπατε ότι η Ελλάδα έχει την ευθύνη για τις καθυστερήσεις» είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη και απαντώντας στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης για το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση, σημείωσε: Μας κατηγορείτε γιατί δεν κλείνουμε το 25% που απομένει, ενώ ξέρετε ότι αυτό έχει να κάνει με υπερβολικές απαιτήσεις που δεν δικαιολογούνται.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι βρίσκεται σε πραγματικό στρατηγικό αδιέξοδο και ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο Βερολίνο και δημιούργησε ένα κλίμα αρνητικό σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης.

«Καταθέστε πρόταση μομφής, να δείτε πόσο ενωμένοι είμαστε»

«Δεν θα μιλούσα για αθλιότητα εάν δεν άκουγα τον εκπρόσωπο Τύπου σας, ότι εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα καταθέσουμε πρόταση μομφής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!