Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου

Βέβαιος ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο να σχεδιάσει και νέα μέτρα ελάφρυνσης υπέρ των πολλών, εφόσον – όπως είπε – θα συνεχίζονται τα θετικά βήματα στην οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τα επόμενα βήματα με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

«Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο Πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι σε δύο εβδομάδες όλοι αυτοί «θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα».

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία που λένε οι συγχωριανοί στο Αθαμάνιο Άρτας: «Ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει» και απευθυνόμενος στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν είπε: «Αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι προκάλεσε μία τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «για να αποδείξει ότι είναι ο κ. Πολάκης υβριστής και απέδειξε ότι είναι ο ίδιος υβριστής αμαυρώνοντας τη μνήμη του πατέρα μου».

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο , περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Νικολάου Σκουφά και στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση σε κεντρική πλατεία της πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!