Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα ξανασχοληθώ με πολιτικές επιθέσεις και fake news
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα ξανασχοληθώ με πολιτικές επιθέσεις και fake news

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα ξανασχοληθώ με πολιτικές επιθέσεις και fake news

«Αυτό το τριήμερο η αξιωματική αντιπολίτευση κι ο αρχηγός της προσπαθησαν να εκτρέψουν τη συζήτηση. Ο στόχος τους νομίζω έγινε σαφής: να μη συζητήσουμε για τα μέτρα ανάπτυξης, την οικονομία, το πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά να συζητάμε θέματα που επέλεξε το επικοινωνιακό του επιτελείο, που έχει επιλέξει να πάμε σε “εκλογές-αρένα”» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ό,τι απαντήσεις είχα να σας δώσω, τις έδωσα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των fake news» δήλωσε, για να συνεχίσει: «Σας μίλησα προγραμματικά κι έτσι θα συνεχίσω μέχρι τις εκλογές. Εσείς μπορείτε να υβρίζετε και να συκοφαντείτε. Ακόμη και να αμαυρώνετε τη μνήμη νεκρών, που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να απαντήσουν, αλλά και που δεν ήταν δημόσια πρόσωπα, για να γνωρίζει η ελληνική κοινωνία την πολιτική τους πορεία, την πολιτική τους περπατησιά και την κοινωνική τους διαδρομή».

Αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «υπήρξε πρωθυπουργός, είχε μια δημόσια ζωή, οι πολίτες έχουν άποψη». Κι αφού σημείωσε ότι τον σέβεται, παρατήρησε: «Εκείνη την εποχή που ήταν πρωθυπουργός η μισή Ελλάδα, σε ένα πολωμένο κλίμα, και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον αποκαλούσε “αποστάτη”, “εφιάλτη”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!