Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 14 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε την αμφισβήτηση της εδαφικής μας ακεραιότητας
[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε την αμφισβήτηση της εδαφικής μας ακεραιότητας

[Η Ναυτεμπορική]: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε την αμφισβήτηση της εδαφικής μας ακεραιότητας

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιτρέψει, να δεχθεί ή να ανεχθεί καμία αμφισβήτηση της εδαφικής της ακεραιότητας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στέλνοντας προς την Άγκυρα μήνυμα σεβασμού του διεθνούς δικαίου και τήρησης των αρχών της καλής γειτονίας.

«Με απόλυτη νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα θα διαφυλάξουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια που έχει ανάγκη η περιοχή μας» διαβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός για να προσθέσει ότι «η Ελλάδα δεν είναι μία χώρα που παίζει παιχνίδια, είναι μία χώρα-μέλος της Ε.Ε. και κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, μία χώρα που αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας σε μία αποσταθεροποιημένη περιοχή» .

«Σίγουρα κάποιους τους ενοχλεί η αναβάθμιση της θέσης της Ελλάδας στις γεωπολιτικές εξελίξεις. Τους καλούμε να συμβιβαστούν με αυτή την πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα συνεχάρη την ηγεσία και τη δύναμη του Λιμενικού Σώματος για τις επιτυχίες τους, λέγοντας ότι επιτελούν το καθήκον τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!