Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Agrimon: Από τον σερραϊκό κάμπο στα ράφια του εξωτερικού
[Η Ναυτεμπορική]: Agrimon: Από τον σερραϊκό κάμπο στα ράφια του εξωτερικού

[Η Ναυτεμπορική]: Agrimon: Από τον σερραϊκό κάμπο στα ράφια του εξωτερικού

Οι εγκαταστάσεις της Agrimon στον Λευκώνα Σερρών, όπου παρασκευάζονται και συσκευάζονται τα προϊόντα της.

Της Βάσως Βεγίρη
[email protected]

Επέκταση των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού της έχει σε εξέλιξη η εταιρεία επεξεργασίας των υψηλής ποιότητας προϊόντων του σερραϊκού κάμπου Agrimon, στον Λευκώνα Σερρών, στην καρδιά του σερραϊκού κάμπου, αναπτύσσοντας παράλληλα το δίκτυο πωλήσεών της με είσοδο σε μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου, ενώ ήδη έχει κάνει και τα πρώτα της εξαγωγικά βήματα.

Η εταιρεία, όπως επισημαίνει ο κ. Νίκος Κηπουρός, ένας εκ των τριών ιδρυτών και μετόχων της, ολοκληρώνει προσεχώς επένδυση ύψους 180.000 ευρώ σε κτήρια και εξοπλισμό, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει νέα γραμμή παραγωγής σαλτσών, ενώ για το 2020 προγραμματίζει άλλα δύο επενδυτικά σχέδια, συνολικού ύψους 150.000 ευρώ, τα οποία έχει υποβάλει προς ένταξη στο ΕΣΠΑ και θα αφορούν πρόσθετο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Από το 2013 έως σήμερα

H Agrimon είναι «γέννημα – θρέμμα» της κρίσης, καθώς τέθηκε σε λειτουργία το 2013 από μετόχους προερχόμενους από τον κλάδο των κατασκευών, οι οποίοι στράφηκαν στο ελληνικό τρόφιμο με πίστη τόσο στην ποιότητα και στη δυναμική του όσο και στο καλό του όνομα στη διεθνή αγορά, με βάση την υψηλής ποιότητας αγροτική παραγωγή του κάμπου των Σερρών.

«Ντομάτες, φρούτα, ρύζι, λαχανικά, διαλέγονται σπυρί-σπυρί και επεξεργάζονται δίχως βελτιωτικά γεύσης, αρωματικές ύλες και άλλες ουσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!