Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Αγγελοπούλου: Το 2021 πολύ πιο σημαντικό από το 2004
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Αγγελοπούλου: Το 2021 πολύ πιο σημαντικό από το 2004

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Αγγελοπούλου: Το 2021 πολύ πιο σημαντικό από το 2004

Η υπόθεση με τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αφορά όλους τους Έλληνες τόνισε η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, επισημαίνοντας ότι «ο σκοπός αυτής της γιορτής δεν είναι μια παρέλαση, αλλά να μας βοηθήσει να δούμε τι έγινε, χωρίς ένα ενιαίο αφήγημα».

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δεν έχουμε στο μυαλό μας ούτε φαραωνικά έργα ούτε εθνικές απόψεις οι οποίες να θέλουν να περάσουν πάνω από άλλες απόψεις», ενώ επεσήμανε ότι στην επιτροπή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές γνώμες.

«Σκοπός είναι να κάνουμε τον κόσμο να θυμηθεί, να στοχαστεί ή να μάθει για πρώτη φορά την πλευρά των γεγονότων της πραγματικής γενναιότητας και αυτοθυσίας, να δοθούν τα πάντα για την πατρίδα για την ελευθερία. Το πιο σημαντικό, να μας βοηθήσουν να δούμε που είμαστε, τί θέλουμε να πετύχουμε. Θέλουμε να είμαστε οι μίζεροι και κατατρεγμένοι ή θεωρούμε ότι έχουμε τα στοιχεία και τις δυνατότητες ακόμα και να υπερέχουμε;», υπογράμμισε.

«Με επέλεξαν γιατί έχω μαζί μου την εμπειρία μου, την επιτυχία μου, τις επιτυχίες μου και τα λάθη μου. Έχω όμως και ικανότητες για να αναλάβω αυτή την υπόθεση», τόνισε η κα Αγγελοπούλου για την πρόταση που της έκανε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, την οποία και αποδέχθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!