Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Στη γραμμή Τσακαλώτου, υπέρ της παραμονής του ΔΝΤ
[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Στη γραμμή Τσακαλώτου, υπέρ της παραμονής του ΔΝΤ

[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Στη γραμμή Τσακαλώτου, υπέρ της παραμονής του ΔΝΤ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» είπε ότι «η ΝΔ θέλει πολύ να κλείσει η αξιολόγηση προς το συμφέρον του τόπου».

Την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα στηρίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως εκτίμησε είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει το ζήτημα της διαχείρισης του χρέους και «της μείωσης των στόχων».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» είπε ότι «η ΝΔ θέλει πολύ να κλείσει η αξιολόγηση προς το συμφέρον του τόπου» και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κλείσει αν και, όπως είπε ο βουλευτής της Ν.Δ., στη συγκεκριμένη συγκυρία, τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από την Ελλάδα, αλλά από τις σχέσεις ΔΝΤ – Γερμανίας.

Ερωτηθείς για το εάν επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, απάντησε ότι είναι με τη γραμμή Τσακαλώτου και θέλει το Ταμείο στο πρόγραμμα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει το ζήτημα της διαχείρισης του χρέους και «της μείωσης των στόχων».

Πάντως ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα συνεπάγεται νέα μέτρα υψηλής απόδοσης. Επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι οι θεσμοί δεν ζητούν αυξήσεις φόρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!