Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση να παγώσει κάθε διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση να παγώσει κάθε διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

[Η Ναυτεμπορική]: Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση να παγώσει κάθε διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ σημείωσε ότι η Ν.Δ. είναι διατεθειμένει να ψηφίσει για τη συγκρότηση του Συμβουλίου «αν θέλουν αύριο το πρωί», αλλά πρώτα η κυβέρνηση θα πρέπει «να δώσει πίσω την αρμοδιότητα στο ΕΣΡ και να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή»

Να «παγώσει» κάθε διαδικασία σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες κάλεσε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς, όπως ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, «σε λίγες ημέρες, το πολύ σε λίγες εβδομάδες, θα έχουμε την τελική ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου επί της συνταγματικότητας ή όχι του νόμου».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επανακατάθεσης της τροπολογίας του υπουργού Επικρατείας, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει πια λόγος να τρέξει ο κ. Παππάς να ψηφίσει μια τροπολογία για την οποία γνωρίζει ότι αν ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά από δύο – τρεις εβδομάδες, η τροπολογία αυτή αυτομάτως θα καταπέσει». «Το σωστό είναι να σταματήσουμε τη συζήτηση για αυτή την υπόθεση, μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ σημείωσε ότι η Ν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!