Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ε. Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση στέκεται απέναντι σε κάθε τι δημόσιο
[Η Ναυτεμπορική]: Ε. Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση στέκεται απέναντι σε κάθε τι δημόσιο

[Η Ναυτεμπορική]: Ε. Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση στέκεται απέναντι σε κάθε τι δημόσιο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι εμφανίζεται πολέμια απέναντι σε κάθε τι δημόσιο, προς όφελος του ιδιωτικού, ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που φέρει τον τίτλο «Η καθημερινότητα των ελληνικών πανεπιστημίων και ο κ. Μητσοτάκης» η κ. Αχτσιόγλου επισημαίνει: «Την ίδια στάση ακολουθούν τα στελέχη της κυβέρνησης, για τα δημόσια πανεπιστήμια, την ίδια για το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, την ίδια για τη δημόσια υγεία. Οτιδήποτε είναι δημόσιο είναι προβληματικό, και ο μόνος τρόπος να υπάρχει “πρόοδος” είναι να μετασχηματιστεί το δημόσιο με όρους ιδιωτικού».

Η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ότι «με πάθος καθημερινά υπερτονίζουν τα προβλήματα των δημόσιων δομών που βρίσκονται υπό την εποπτεία τους, συγκροτώντας με επιμονή μια εικόνα κατάρρευσης και διάλυσης τους, άλλοτε αναδεικνύοντας ρεαλιστικά προβλήματα στα οποία προσδίδουν σουρεαλιστικές διαστάσεις και άλλοτε κατασκευάζοντας ψευδείς ειδήσεις».

«Αντί να αισθάνονται την υποχρέωση ως προϊστάμενες αρχές να υπερασπιστούν το δημόσιο και να δουλέψουν για τη βελτίωσή του, τοποθετούνται ως επί της αρχής πολέμιοί του», σχολιάζει.

Μιλώντας ειδικότερα για το άσυλο και την κατάσταση στα πανεπιστήμια κάνει λόγο για «μεθόδευση», «σκόπιμη παραπληροφόρηση και καλλιέργεια μιας εικόνας των δημόσιων πανεπιστημίων ως χώρων όπου ανθεί το έγκλημα και κυριαρχεί η αυθαιρεσία», εικόνα για την οποία ασκεί κριτική και στον κ. Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!