Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: 13 οι μνηστήρες για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και άλλες συμμετοχές της Λαϊκής
[Η Ναυτεμπορική]: 13 οι μνηστήρες για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και άλλες συμμετοχές της Λαϊκής

[Η Ναυτεμπορική]: 13 οι μνηστήρες για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και άλλες συμμετοχές της Λαϊκής

Σημαντικό ενδιαφέρον έχει προσελκύσει η διαδικασία πώλησης των συμμετοχών της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου στην Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος, τη CPB Asset Management και τη Laiki Factors & Forteiters. Aυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΥ εκ μέρους του Ειδικού Εκκαθαριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου. Οι ενδιαφερόμενοι είναι 13.

«Κατόπιν της αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος από πιθανούς επενδυτές, η ΕΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκδήλωση πολύ σημαντικού ενδιαφέροντος αναφορικά με τη διαδικασία πώλησης» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Στην παρούσα φάση της διαδικασίας, υπάρχουν 13 επενδυτές, οι οποίοι επιλέχθηκαν για τη φάση υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών».

Σύμφωνα με την ΕΥ οι προαναφερόμενοι επενδυτές προέρχονται κυρίως από τον διεθνή χώρο και ανάμεσα στους ενδιαφερομένους υπάρχει καλή αναλογία μεταξύ εταιρειών επενδύσεων (funds), τραπεζικών ιδρυμάτων και ομίλων επιχειρήσεων (conglomerates).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!