Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: 1 στους 5 θα ασφαλίζει το όχημά του μέσω διαδικτύου σε μια 5ετία
[Η Ναυτεμπορική]: 1 στους 5 θα ασφαλίζει το όχημά του μέσω διαδικτύου σε μια 5ετία

[Η Ναυτεμπορική]: 1 στους 5 θα ασφαλίζει το όχημά του μέσω διαδικτύου σε μια 5ετία

Δυνατότητα διείσδυσης στην αγορά που ξεπερνά το 20% έχουν οι online πωλήσεις για την ασφάλιση οχημάτων, εκτιμά ο κ. Διαμαντής Μπουζάνης, επικεφαλής του COSMOTE Insurance, τονίζοντας σε συνέντευξή του στη «Ν» ότι πρόκειται για επίδοση που θα «φανεί» σε βάθος 4-5 ετών με τη συμμετοχή και της COSMOTE Insurance. Ο κ. Διαμαντής Μπουζάνης περιγράφει το προφίλ του καταναλωτή που ασφαλίζει το όχημά του μέσω διαδικτύου, ενώ αναφέρεται και στα στοιχεία που διαφοροποιούν την COSMOTE Insurance έναντι του ανταγωνισμού.

Με τι ρυθμό θεωρείτε ότι θα εξελιχθούν στην επόμενη πενταετία οι online πωλήσεις για την ασφάλιση οχημάτων;

«Στην online αγορά ασφαλειών, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο. Το μερίδιο αυτό όμως της online ασφάλισης οχημάτων είναι ακόμα ιδιαίτερα χαμηλό στη χώρα μας και κινείται περίπου στο 10% της συνολικής αγοράς ασφάλισης οχημάτων. Αυτό το ποσοστό διείσδυσης έχει επιτευχθεί πρακτικά την τελευταία 5ετία και πιστεύουμε ότι με τη δική μας είσοδο μπορεί να ξεπεράσει το 20% σε βάθος 4-5 ετών. Στόχος μας άλλωστε αποτελεί η ενίσχυση της digital αγοράς και όχι η ανακατανομή της υφιστάμενης».

Ποιο είναι το προφίλ των καταναλωτών που επιλέγουν να αγοράσουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το αυτοκίνητό τους από το διαδίκτυο;

«Το προφίλ των καταναλωτών που επιλέγουν να αγοράσουν το ασφαλιστήριό τους από το διαδίκτυο είναι άνδρες και γυναίκες (σε αναλογία 65-35) που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-55, με μεγαλύτερη συγκέντρωση στο 35-45.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!