Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Η Yolenis κάνει άνοιγμα στους τουρίστες με ελληνικό πρωινό και μαθήματα μαγειρικής
[MonoNews]: Η Yolenis κάνει άνοιγμα στους τουρίστες με ελληνικό πρωινό και μαθήματα μαγειρικής

[MonoNews]: Η Yolenis κάνει άνοιγμα στους τουρίστες με ελληνικό πρωινό και μαθήματα μαγειρικής

Γιάννης Γεωργιάδης,διευθυντής μάρκετινγκ και εκ των ιδρυτών της εταιρείας

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Yolenis στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει στο mononews.grο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Γιάννης Γεωργιάδης, η προετοιμασία έχει εισέλθει σε φάση ολοκλήρωσης και το νέο κατάστημα θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το αμερικάνικο κοινό στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αφού τα μηνύματα που έρχονται από διάφορες πλευρές είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η τοπική κοινωνία του Providence που θα στεγάζεται το κατάστημα περιμένει με ανυπομονησία τη νέα επιχείρηση, η οποία θα φέρει έναν άλλο αέρα, πιο μεσογειακό στην περιοχή.

«Το στοίχημα που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλο… ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για το νέο εγχείρημά μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Στόχος των ανθρώπων της Yolenis και του υπεύθυνο franchisee είναι το νέο κατάστημα να μπορεί να εξυπηρετεί πολλά και διαφορετικά κοινά, εργαζόμενους και επισκέπτες. Και για αυτό, πέρα από παντοπωλείο, όπου θα πωλούνται τυποποιημένα ελληνικά προϊόντα θα υπάρχει και ένας χώρος εστιατορίου.

Γιάννης Γεωργιάδης,
διευθυντής μάρκετινγκ και εκ των ιδρυτών της εταιρείας

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα στις ΗΠΑ θα στεγαστεί στο ισόγειο ενός διατηρητέου κτιρίου του 1852. Εκεί θα διατίθενται περίπου 600 ελληνικά προϊόντα, αλλά και επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, με στόχο οι καταναλωτές της τοπικής κοινωνίας να έρθουν πιο κοντά στην ελληνική διατροφική κουλτούρα. Ο συνεργάτης (master franchise) που έχει αναλάβει την ευθύνη ανάπτυξης του σήματος έχει δεσμευθεί να ανοίξει στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγγλίας εννέα με δέκα καταστήματα Yolenis μέχρι το 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!