Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Wall Street: 8ήμερο σερί κερδών για τον Nasdaq εν αναμονή των εταιρικών αποτελεσμάτων
[MonoNews]: Wall Street: 8ήμερο σερί κερδών για τον Nasdaq εν αναμονή των εταιρικών αποτελεσμάτων

[MonoNews]: Wall Street: 8ήμερο σερί κερδών για τον Nasdaq εν αναμονή των εταιρικών αποτελεσμάτων

Μεικτή εικόνα παρουσίασαν οι δείκτες της Wall Street στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Nasdaq ωστόσο να διατηρεί για 8η μέρα το σερί κερδών, ένεκα της αναμονής των επενδυτών ενός μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2ου τριμήνου του έτους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση 8,02 μονάδων (0,04%) στις 21.629,72 μονάδες, ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,03% (+1,97 μονάδες) στις 6.314,43 μονάδες, ενώ ο S&P 500 βρέθηκε 0,13 μονάδες χαμηλότερα (0,01%) κλείνοντας στις 2.459,14 μονάδες.

Οι επενδυτές, όπως φάνηκε, κρατούν στάση αναμονής ενόψει των εταιρικών αποτελεσμάτων τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, περίπου 70 εταιρείες του S&P 500 πρόκειται να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τους αυτή την εβδομάδα, με τις μετοχές των Bank of America και Goldman Sachs να είναι εκείνες που ξεχωρίζουν από τον τραπεζικό κλάδο. Στην τεχνολογία, ξεχωρίζει η Microsoft, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της και η General Electric.

Στα οικονομικά νέα της ημέρας, ο δείκτης που καταγράφει τη μεταποιητική δραστηριότητα στην περιοχή της Νέας Υόρκης υποχώρησε στις 9,8 μονάδες τον Ιούλιο από τις 19,8 μονάδες που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.

Πώς κινήθηκαν οι ευρωαγορές

Με μεικτά πρόσημα τερμάτισαν τις συναλλαγές τους κατά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας και οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τους επενδυτές να αποτιμούν τα οικονομικά στοιχεία για την Κίνα, αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το Brexit.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!