Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Vodafone TV: Πώς θα λειτουργεί η νέα πλατφόρμα – Όλες οι πληροφορίες
[MonoNews]: Vodafone TV: Πώς θα λειτουργεί η νέα πλατφόρμα – Όλες οι πληροφορίες

[MonoNews]: Vodafone TV: Πώς θα λειτουργεί η νέα πλατφόρμα – Όλες οι πληροφορίες

Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Vodafone Ελλάδος

Με στόχο είναι να γίνει πρωτοπόρος στην αγορά συνδρομητικών υπηρεσιών περιεχομένου και να προσελκύσει νέο κοινό, η Vodafone ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της καινούργιας της πλατφόρμας η οποία λειτουργεί ανεξαρτήτως δικτύου και τεχνολογιών.

«Όλοι μας θέλουμε πια να βλέπουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο όπου και όποτε επιθυμούμε, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς περιορισμούς. Αναγνωρίζουμε αυτή την τάση και αλλάζουμε για πάντα την τηλεόραση στην Ελλάδα μέσα από μία σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου η οποία παρέχει απεριόριστες επιλογές και τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία, κάνοντας το Vodafone TV μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, Χάρης Μπρουμίδης, συνοψίζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας.

Όπως είπε το περιθώριο ανάπτυξης της υπηρεσίας είναι μεγάλο καθώς σήμερα η διείσδυση στην Ελλάδα είναι στο 26% όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 57%. Κατά την εκτίμησή του μπορούμε να φθάσουμε συνολικά στο 1,5 εκατ. συνδρομητές από περίπου 1,1 εκατ. σήμερα.

Αναλυτικότερα, η νέα πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ελεύθερα κανάλια και μέσα από τις εφαρμογές παρέχει στο ενιαίο περιβάλλον πρόσβαση σε όλο το on line περιεχόμενο. Οι νέες συμφωνίες της Vodafone που εμπλουτίζουν το περιεχόμενο είναι με την Odeon, το national geographic+ και με την nick+ που φέρνει μία μεγάλη συλλογή nickelodeon που μπορεί κανείς να δει on demand (κατά παραγγελία).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!