Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Βίκτωρ Ρέστης: Απολογία για την υπόθεση Folli Follie -Seanergy. Όλο το παρασκήνιο
[MonoNews]: Βίκτωρ Ρέστης: Απολογία για την υπόθεση Folli Follie -Seanergy.  Όλο το παρασκήνιο

[MonoNews]: Βίκτωρ Ρέστης: Απολογία για την υπόθεση Folli Follie -Seanergy. Όλο το παρασκήνιο

Βίκτωρ Ρέστης, επικεφαλής Golden Energy

Σε απολογία για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, που ξεπερνά τα 22 εκατ. δολάρια σε βάρος της εταιρείας Folli Follie, καλείται να απολογηθει ο γνωστός εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης. Η απολογία του κ. Ρέστη εχει προγραμματιστεί εντός του Σεπτεμβρίου. Η υπόθεση ξεκίνησε το 2008, όταν οι Γιώργος και Δημήτρης Κοτσολιούτσος , (γιος και πατέρας) και ιδιοκτήτες της Folli Follie αποφάσισαν να πουλήσουν το πακέτο των μετοχών της ναυτιλιακής τους εταιρείας Seanergy, στον εφοπλιστή Ρέστη και τα μέλη της οικογένειάς του, (μητέρα και δυο αδερφές), θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη επενδυτική κίνηση που μπορούσαν να κάνουν, καθώς τότε ο Β. Ρέστης είχε μεγάλο όνομα στη ναυτιλία διεθνώς και δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη με τη Δικαιοσύνη.

Αλλά, το τίμημα που συμφωνήθηκε, δηλ. τα 22 εκατ. δολάρια ουδέποτε έφτασαν στους πωλητές, διότι τους έπεισε ο Β. Ρέστης , σύμφωνα με τη μήνυσή τους «να παραμείνουν προσωρινά ως μέτοχοι μειοψηφίας εμπιστευόμενοι την πορεία της εταιρείας αλλά στη συνέχεια ο Β. Ρέστης, μέσω εταιρείας-οχήματος δικών του συμφερόντων, τους εξόντωσε ως μετόχους».

Η διένεξη μεταξύ πωλητών και αγοραστή δεν άργησε να έρθει και τότε όπως αναφέρουν οι μηνυτές ήρθε και η εφαρμογή των μέτρων κατατρομοκράτησής τους.

Αρχικά διαπίστωσαν ότι παρακολουθούνται τόσο οι τηλεφωνικές τους επικοινωνίες όσο και οι μετακινήσεις τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!