Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Τσοχατζόπουλος: «Παπανδρέου – Σημίτης μας πούλησαν σε δανειστές – Έχω στοιχεία»
[MonoNews]: Τσοχατζόπουλος: «Παπανδρέου – Σημίτης μας πούλησαν σε δανειστές – Έχω στοιχεία»

[MonoNews]: Τσοχατζόπουλος: «Παπανδρέου – Σημίτης μας πούλησαν σε δανειστές – Έχω στοιχεία»

Μύδρους κατά των Παπανδρέου και Σημίτη εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε δήλωσή του, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι είναι οι υπαίτιοι του «ξεπουλήματος» της Ελλάδας στους δανειστές, έχοντας μάλιστα και στοιχεία για να το αποδείξει.

Συνεχίζει, λέγοντας πως η δίωξή του είναι πολιτική και πως τώρα που αποφυλακίστηκε, μπορεί να παραδώσει τα στοιχεία του στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

Αναλυτικά η δήλωση του Ακη Τσοχατζόπουλου
Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισής μου και την έξοδό μου από τέσσερεις συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.
Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου. Κανένας τραπεζικός λογαριασμός, καμία τραπεζική ή μη τραπεζική συναλλαγή, καμία χρηματορροή δεν με ενοχοποιούν. Ουδείς μάρτυρας κατέθεσε ότι δωροδοκήθηκα ή  έστω ότι του είχαν δημιουργηθεί υπόνοιες ή έστω ψήγματα  ότι είχα λάβει χρηματικά ωφελήματα.  Οι αγορεύσεις των εισαγγελέων δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια αφήγηση, ενάντια σε κάθε ουσιαστική και δικονομική έννοια.
Με την ανακοίνωση μου αυτή θέλω να γνωστοποιήσω ότι : Όπως έχω πει από την αρχή αυτής της διαδικασίας, η δίωξή μου είναι καθαρά πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!