Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Tsakos: Το SOLA TS πέρασε τους ελέγχους και συνεχίζει το ταξίδι του, μετά το ατύχημα στη Νορβηγία
[MonoNews]: Tsakos: Το SOLA TS πέρασε τους ελέγχους και συνεχίζει το ταξίδι του, μετά το ατύχημα στη Νορβηγία

[MonoNews]: Tsakos: Το SOLA TS πέρασε τους ελέγχους και συνεχίζει το ταξίδι του, μετά το ατύχημα στη Νορβηγία

Η Tsakos Columbia Shipmanagement («TCM”) S.A., διαχειρίστρια εταιρεία του, υπό σημαία Μάλτας, δεξαμενοπλοίου M/T SOLA TS (IMO No 9724350) ανακοινώνει ότι, εν συνεχεία του περιστατικού σύγκρουσης με το KNM «HELGE INGSTAD», τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Νοεμβρίου 2018, το δεξαμενόπλοιο έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς τον τελικό προορισμό του.

Η Ομάδα Εκτάκτου Ανάγκης της διαχειρίστριας εταιρείας, βρισκόμενη σε διαρκή επικοινωνία με τον Καπετάνιο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του M/T SOLA TS συνεργάστηκαν στενά με τις Νορβηγικές Αρχές προκειμένου να συνδράμουν άμεσα προς τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος. Επιπλέον, ο ελεγκτής του Νηογνώμονα πιστοποίησε τις περιορισμένης έκτασης ζημιές και εξεδόθη το απαιτούμενο πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.

Το δεξαμενόπλοιο προγραμματίστηκε να αποπλεύσει προς τον προορισμό του τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου 2018, προκειμένου να παρασχεθεί για λόγους ασφάλειας στο πλήρωμα επαρκής χρόνος ανάπαυσης προ του απόπλου του πλοίου προς το λιμάνι εκφόρτωσης.

Η Tsakos Columbia Shipmanagement επιθυμεί επίσης, με την παρούσα ανακοίνωση, να ευχαριστήσει τις τοπικές Νορβηγικές Αρχές και το σύνολο των υπηρεσιών υποστήριξης για την άκρως επαγγελματική και άμεση συνδρομή τους καθ’ όλη την διάρκεια του εν λόγω περιστατικού.

Η Tsakos Columbia Shipmanagement («TCM”) S.A. επιθυμεί να επαναλάβει της ευχές της προς τα μέλη του πληρώματος KNM HELGE INGSTAD που φέρουν τραυματισμούς για την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!