Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: ΤITAN: Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών
[MonoNews]: ΤITAN: Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών

[MonoNews]: ΤITAN: Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών

Ως ειδικοί διαπραγματευτές των μετοχών της Τιτάν ορίστηκαν οι εταιρίες «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ » και «Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ», όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα, με ανακοίνωση της εταιρίας «ΤΙΤΑΝ» . Η απόφαση προέκυψε κατόπιν των δύο συνεδριάσεων, που έλαβαν χώρα στις 8 και 13 Μαρτίου 2019, και ισχύει με την έγκριση της Επιτροπής Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ (εφεξής η «Εταιρία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με σχετικές αποφάσεις της, οι οποίες ελήφθησαν κατά τις συνεδριάσεις της, στις 8 Μαρτίου 2019 και στις 13 Μαρτίου 2019 αντίστοιχα, ενέκρινε την απόκτηση, από τα Μέλη της ΕΧΑΕ Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ και Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, της ιδιότητας των ειδικών διαπραγματευτών επί των μετοχών της Εταιρίας, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ την 12η Μαρτίου 2019 και της Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ την 14η Μαρτίου 2019.

Η Εταιρία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του Χ.Α. συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με τις ανωτέρω εταιρίες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!