Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: The Wise Man: Οι νέες δουλειές του Μιχάλη Σάλλα και γιατί οι τραπεζίτες εμπιστεύονται τον Νίκο Πεφάνη
[MonoNews]: The Wise Man: Οι νέες δουλειές του Μιχάλη Σάλλα και γιατί οι τραπεζίτες εμπιστεύονται τον Νίκο Πεφάνη

[MonoNews]: The Wise Man: Οι νέες δουλειές του Μιχάλη Σάλλα και γιατί οι τραπεζίτες εμπιστεύονται τον Νίκο Πεφάνη

Οι νέες δουλειές του Μιχάλη Σάλλα. Στα νέα του γραφεία στο Σύνταγμα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Σάλλας. Τι επιτελείο του αποτελείται από 20 ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν επενδυτικές  ευκαιρίες. Εκτός της Παγκρητιας Τράπεζας ο πολύπειρος τραπεζίτης θα εστιάσει το ενδιαφέρον του στην ενέργεια , στα τρόφιμα και στο real estate. Λέγεται μάλιστα ότι ήδη έχει προχωρήσει σε αγορές ακινήτων στα Βόρεια Προάστια.

Ο Νίκος Πεφάνης στον Πήγασο: 

Νίκος Πεφάνης.

Στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» -στον Πήγασο- εγκαταστάθηκε, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του MEGA και παλαιότερα οικονομικός διευθυντής του ΔΟΛ, κ. Νίκος Πεφάνης. Ο δραστήριος manager είναι βέβαιο ότι θα κάνει (εάν φυσικά του το επιτρέψουν οι συνθήκες ) καλή δουλειά καθώς από την μια έχει την εμπιστοσύνη των τραπεζιτών και από την άλλη είναι άριστος γνώστης των αναδιαρθρώσεων. Είναι βέβαιο το αφεντικό του Πηγάσου Φώτης Μπόμπολας χρειάζονταν ένα τέτοιο άνθρωπο καθώς ο ίδιος έχει απολέσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη των επικεφαλής των τραπεζών.

Deal 70 εκατ. ευρώ με τη Σαουδική Αραβία

Να πούμε και κάτι ευχάριστο. Την πώληση 300.000 βλημάτων πυροβολικού των 105 χιλιοστών στη Σαουδική Αραβία προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπως πληροφορείται η στήλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!