Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Τατσόπουλος σε Τσίπρα: Το «απολειφάδι» δεν ενοχλούσε τον «γιγαντόσωμο» όταν ήταν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ
[MonoNews]: Τατσόπουλος σε Τσίπρα: Το «απολειφάδι» δεν ενοχλούσε τον «γιγαντόσωμο» όταν ήταν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ

[MonoNews]: Τατσόπουλος σε Τσίπρα: Το «απολειφάδι» δεν ενοχλούσε τον «γιγαντόσωμο» όταν ήταν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ

Μια ειρωνική απάντηση στον πρωθυπουργό έδωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε απολειφάδι της πολιτικής τον πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον συνεργάζεται με την ΝΔ. Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλιστα, ανέφερε πως «εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργες σχέσεις με τη μισή Αθήνα έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας, μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα!»

Στην απάντησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει:

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη «δήλωση» για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα «δήλωση» δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012.

Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!