Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Super League: Τι δεσμεύτηκαν οι Ν. Παππάς και Γ. Βασιλειάδης στις 9 ΠΑΕ με συμβόλαιο από τη Nova
[MonoNews]: Super League: Τι δεσμεύτηκαν οι Ν. Παππάς και Γ. Βασιλειάδης στις 9 ΠΑΕ με συμβόλαιο από τη Nova

[MonoNews]: Super League: Τι δεσμεύτηκαν οι Ν. Παππάς και Γ. Βασιλειάδης στις 9 ΠΑΕ με συμβόλαιο από τη Nova

Παππάς Βασιλειάδης

Κανονικά θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου το πρωτάθλημα της Super League καθώς ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες ενστάσεις από τις ΠΑΕ, οι οποίες απείλησαν, μέχρι την τελευταία στιγμή, να τινάξουν στον αέρα την έναρξη της διοργάνωσης.

Πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός μετέβησαν στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να συναντηθούν με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη, για το ζήτημα που προέκυψε με τα συμβόλαια των 7 ΠΑΕ με την ΕΡΤ. Η πλευρά των υπόλοιπων 9 ΠΑΕ, ζητούσε εγγυήσεις για το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με τη Nova.

Οι 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει με το συνδρομητικό κανάλι δεν έχουν εξασφαλισμένο το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου (είναι 1+1), κάτι όμως που ισχύει για τις 7 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ. Για να υπογράψουν την προκήρυξη οι 9 ΠΑΕ ζητούσαν από την κυβέρνηση τη δέσμευση ότι αν δεν ισχύσει για οποιοδήποτε λόγο ο δεύτερος χρόνος με τη NOVA, να συνάψουν άμεσα συμφωνία με το κρατικό κανάλι.

Ο Αλέξης Κούγιας έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, στην προκήρυξη προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από τη δεύτερη κατηγορία, αν και αυτό όπως φαίνεται θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

Πριν τη κλήρωση, πάντως, προέκυψε ένα ακόμα πρόβλημα καθώς η ΕΡΤ δεν είχε προλάβει να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμφωνία με τις 7 ΠΑΕ, ώστε αν υπογραφεί και τυπικά η συμφωνία με την Super League.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!