Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Το success story, η Τέρνα Ενεργειακή, τα τρωκτικά και ο Υπουργός Χαρίτσης. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία
[MonoNews]: Το success story, η Τέρνα Ενεργειακή, τα τρωκτικά και ο Υπουργός Χαρίτσης. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία

[MonoNews]: Το success story, η Τέρνα Ενεργειακή, τα τρωκτικά και ο Υπουργός Χαρίτσης. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία

Η κυβέρνηση εδώ και πολλές ημέρες κυνηγάει ένα success story το οποίο όμως δεν μπορεί να το πετύχει. Να βγει στις αγορές και να αναχρηματοδοτήσει το ομόλογο Σαμαρά. Αν όμως στην κυβέρνηση θέλουν πραγματικό success story με την απασχόληση ας ταχθούν ανοικτά κατά τον μικροσυμφερόντων και των τρωκτικών που εμποδίζουν εδώ και τρία χρόνια της υπογραφή της σύμβασης για τη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ. Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή είχε ανακηρυχθεί ανάδοχος τον Αύγουστο του 2014 και ακόμα περιμένει την υπογραφή της σύμβασης.

Με την υπογραφή θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής των έργων και 200 μόνιμες θέσεις κατά τη λειτουργίας των μονάδων επεξεργασίας και άλλων εγκαταστάσεων.

Αφού πρώτα χάιδευαν επί μήνες τα αυτιά ορισμένων δημάρχων της Πελοποννήσου (κάποιοι έχουν βρωμίσει με τα σκουπίδια τους και το τελευταίο ρέμα της Αρκαδίας!), στη συνέχεια παρακαλούσαν να δεχθούν την υπογραφή της σύμβασης.

Τώρα οι συναρμόδιοι υπουργοί Αλ. Χαρίτσης και Σωκρ. Φάμελλος απειλούν πως αν δε συναινέσουν οι δήμαρχοι η κυβέρνηση θα προχωρήσει τη σύμβαση με νομοθετική διάταξη!

Η εταιρεία θα υπογράψει πάντως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα τη σύμβαση ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων της Ηπείρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!