Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Β. Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): «Έτσι θα κατακτήσουμε ξανά την κορυφή»
[MonoNews]: Β. Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): «Έτσι θα κατακτήσουμε ξανά την κορυφή»

[MonoNews]: Β. Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος): «Έτσι θα κατακτήσουμε ξανά την κορυφή»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Βασίλης Σταύρου, ο νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος

Αποφασισμένος να οδηγήσει την ΑΒ Βασιλόπουλος ξανά στην κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου εμφανίστηκε ο Βασίλης Σταύρου , ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της εταιρείας πριν από μερικούς μήνες.

Ο κ. Σταύρου, μιλώντας σε δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του υπογράμμισε πως στοχεύει στην ανάκτηση των ηνίων της αγοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε μάθει να είμαστε νικητές».

Υπογράμμισε μάλιστα πως έχοντας βγει με θετικό πρόσημο από την κρίση, η ΑΒ θέλει να ξαναγίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης σε ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση και καινοτομία . «Θέλουμε να είμαστε εμείς που ουσιαστικά θα οδηγήσουμε την αγορά, όπως την οδηγούμε 80 χρόνια τώρα», ανέφερε με έμφαση.

Η επιστροφή στην κορυφή, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει καταστρώσει ο κ. Σταύρου και η ομάδα του θα έρθει μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες που θα έχουν στόχο:

  • Τη δημιουργία μιας αξέχαστης αγοραστικής εμπειρίας: Ο καταναλωτής σύμφωνα με τον κ. Σταύρου, πρέπει μπαίνοντας σε ένα κατάστημα ΑΒ να νιώθει ξεχωριστός. Πρέπει να αισθάνεται και να βιώνει μια αξέχαστη και αξεπέραστη εμπειρία. Πρέπει, όπως είπε ο ίδιος, η ΑΒ Βασιλόπουλος να ξαναγίνει και του «…και του πουλιού το γάλα». Προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζονται διάφορες δράσεις στη διάρκεια του έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!