Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Σημαντικά κέρδη για τη μετοχή της Diamond S των Μαρινάκη-Ross. Ποια είναι η τιμή στόχος
[MonoNews]: Σημαντικά κέρδη για τη μετοχή της Diamond S των Μαρινάκη-Ross. Ποια είναι η τιμή στόχος

[MonoNews]: Σημαντικά κέρδη για τη μετοχή της Diamond S των Μαρινάκη-Ross. Ποια είναι η τιμή στόχος

Σε ανοδική τροχιά κινείται η μετοχή της ναυτιλιακής Diamond S Shipping, στην οποία συμμετέχουν ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Wilbur Ross. Από την ημέρα εισαγωγής της στο αμερικανικό χρηματιστήριο στα τέλη Μαρτίου μέχρι και χθες, είχε καταγράψει κέρδη 24%.

Μάλιστα, οι αναλυτές εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί για τις προοπτικές της, συστήνοντας «αγορά» των τίτλων και θέτοντας την τιμή στόχο μέχρι και 85% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.

Ειδικότερα, η μετοχή της Diamond S Shipping, έχει καταγράψει από την εισαγωγή της στο NYSE χαμηλότερη τιμή στα 9,60 δολάρια και υψηλότερη στα 13,65 δολάρια (διακύμαση 42,19%), ενώ η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ανέρχεται στα 534,9 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το marketbeat.com.

Η Clarksons Platou Securities δίνει τιμή στόχο για τη μετοχή τα 25 δολάρια, δηλαδή περιθώρια ανόδου 86,43% από τα τρέχοντα επίπεδα. Παράλληλα, οι αναλυτές της διατυπώνουν σύσταση «buy» και εκτιμούν ότι θα εμφανίσει φέτος κέρδη 47 εκατ. δολαρίων.

Χαρακτηριστικά, αναφέρουν ότι: «Με ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία, υγιή ισολογισμό, δίνοντας έμφαση στην εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία βρίσκεται σε καλή θέση κατά την άποψή μας να αποκτήσει ηγετική θέση στον επερχόμενο ανοδικό κύκλο».

Σύσταση «αγορά» δίνει για τη μετοχή της ναυτιλιακής και η B. Riley FRB, που άρχισε πριν πρόσφατα την κάλυψη της, ενώ θέτει την τιμή στόχο στα 16 δολάρια.

Σύμφωνα με το marketbeat.com η μέση τιμή στόχος για την εταιρεία κατά το επόμενο 12μηνο είναι στα 20,5 δολάρια, δηλαδή περιθώριο ανόδου 52,9% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Diamond S Shipping στο NYSE ξεκίνησε μετά τη συγχώνευση της με το στόλο των τάνκερ της ναυτιλιακής Capital Product Partners του κ. Μαρινάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!