Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Sato: Επιστροφή στην κερδοφορία-Τα σχέδια για την επόμενη μέρα
[MonoNews]: Sato: Επιστροφή στην κερδοφορία-Τα σχέδια για την επόμενη μέρα

[MonoNews]: Sato: Επιστροφή στην κερδοφορία-Τα σχέδια για την επόμενη μέρα

Γιώργος Θεοδωρίδης, πρόεδρος και CEO SATO (αριστερά) και Σωτήρης Θεοδωρίδης (δεξιά)

Αυξημένος κατά 16% εμφανίζεται ο κύκλος εργασιών του Ομίλου SATO στο πρώτο εξάμηνο του 2018 καθώς ανήλθε σε 5.154 χιλ. ευρώ έναντι 4.460 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 2,213 εκατ. ευρώ έναντι 1,759 εκατ. ευρώ με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 42,93% έναντι 39,43% το προηγούμενο έτος, ενώ τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας και διάθεσης μειώθηκαν κατά 5,9%.

Ο Όμιλος σημείωσε κέρδη μετά φόρων 270.000 ευρώ έναντι ζημιών 1,571 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα 2017. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η SATO συνεχίζει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης λειτουργίας της έχοντας υλοποιήσει τις κάτωθι ενέργειες:

-Η Εταιρεία άνοιξε νέο εταιρικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη με εταιρικά σήματα ENTOS & SATO. Το συγκεκριμένο κατάστημα θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της εταιρείας όπως αυτές προέκυψαν μετά από τον εμπλουτισμό της γκάμας των εμπορευμάτων της.

-Η Εταιρεία άνοιξε τον Μάιο νέο κατάστημα ENTOS στο Ηράκλειο Κρήτης με την μέθοδο franchise. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο κατάστημα εναρμονισμένο με την νέα εταιρική ταυτότητα, από το οποίο η εταιρεία αναμένει σημαντική ανάπτυξη των πωλήσεων. Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται από έντονη εμπορική δραστηριότητα στον κλάδο των επίπλων.

-H SATO ανέλαβε την υλοποίηση του έργου εξοπλισμού των ελληνικών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής μέσω της Intrakaτ για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!