Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Σαράντης: Οι άμεσες προτεραιότητες και οι προοπτικές για το 2019
[MonoNews]: Σαράντης: Οι άμεσες προτεραιότητες και οι προοπτικές για το 2019

[MonoNews]: Σαράντης: Οι άμεσες προτεραιότητες και οι προοπτικές για το 2019

Τα οικονομικά αποτελέσματα για την χρήση του 2018 , την στρατηγική του καθώς και τις εκτιμήσεις της Διοίκησης του για τα οικονομικά μεγέθη του 2019, παρουσίασε ο Όμιλος Σαράντη κατά την ετήσια ενημέρωση των αναλυτών.

Η δυναμική επέκταση του Ομίλου, που εστιάζει τόσο σε οργανική ανάπτυξη αλλά και σε εξαγορές, αποδίδει και έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση για την μελλοντική πορεία του.

Ο Όμιλος προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζουν τόσο οι νέες εξαγορές, σε υπάρχουσες και νέες αγορές, όσο και η αυξανόμενη παρουσία του στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο άμεσο μέλλον ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη νέα γεωγραφική περιοχή όπου διείσδυσε ο Όμιλος μέσω της εξαγοράς της ERGOPACK, δηλαδή στην Ουκρανία και τις γειτονικές ΚΑΚ χώρες, μια πολλά υποσχόμενη περιοχή η οποία εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει επιπλέον επενδυτικές ευκαιρίες.

Όπως αναφέρεται στην σχετική παρουσίαση, ο όμιλος αναμένει το 2019 έσοδα ύψους 384 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 11,6% και καθαρά κέρδη ύψους 36,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 11,2% σε ετήσια βάση.

Όσον αφορά το 2018, ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε για άλλη μία φορά αξιόλογη απόδοση που χαρακτηρίστηκε από σημαντική διψήφια αύξηση τόσο στις πωλήσεις όσο και στην κερδοφορία.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου κατά το έτος 2018 ανήλθαν σε € 344 εκατ. ευρώ συγκριτικά με €299,68 εκατ. το προηγούμενο έτος, σημειώνοντας αύξηση κατά 14,79%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!