Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: QCM στο mononews: «Δεν είμαστε Δούρειος Ίππος της Fosun ούτε κανενός άλλου»
[MonoNews]: QCM στο mononews: «Δεν είμαστε Δούρειος Ίππος της Fosun ούτε κανενός άλλου»

[MonoNews]: QCM στο mononews: «Δεν είμαστε Δούρειος Ίππος της Fosun ούτε κανενός άλλου»

Gabriel Grego, QCM

«Δεν είμαστε Δούρειος Ίππος της Fosun ούτε κανενός άλλου», ήταν η κατηγορηματική δήλωση του Gabriel Grego του fund QCM σε σχετική ερώτηση του mononews.gr , με αφορμή τα σενάρια και τη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην ελληνική αγορά, μετά και την τελευταία ανακοίνωση της Fosun για τη Folli Follie .

Κληθείς να σχολιάσει τα εν λόγω σενάρια, ο κ. Grego έκανε λόγο για «αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας».

«Δεν είχαμε ποτέ κανενός είδους επαφή με τη Fosun. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προάγουμε τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στις αγορές και επί τη ευκαιρία να παράγουμε πλούτο για τους επενδυτές μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ελληνικής αγοράς μετά την έκθεση-κόλαφο της QCM για την Folli Follie, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, βυθίζοντας σε δίνη τη μετοχή της ελληνικής εισηγμένης.

Κληθείς να σχολιάσει γενικότερα την τελευταία ανακοίνωση της Fosun για τη Folli Follie Group, στην οποία αναφέρεται ότι η πρώτη ζητεί επί της ουσίας εξηγήσεις αναφορικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει μετά τις καταγγελίες του αμερικανικού fund, ο κ. Grego ανέφερε ότι χαιρετίζει την απόφαση της Fosun να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις και να ελεγχθεί περαιτέρω το θέμα της Folli Follie.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!