Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Ψινάκης: Πολύ σύντομα θα φανεί η αλήθεια (video)
[MonoNews]: Ψινάκης: Πολύ σύντομα θα φανεί η αλήθεια (video)

[MonoNews]: Ψινάκης: Πολύ σύντομα θα φανεί η αλήθεια (video)

Για τις φονικές πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς στο Μάτι και την ευρύτερη περιοχή της Καλλιτεχνούπολης μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε πως «η αλήθεια θα λάμψει πάρα πολύ σύντομα», κληθείς να απαντήσει στο γιατί δεν παραιτείται από τη θέση του, όπως ζητεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μιλώντας στο Star, o κ. Ψινάκης είπε ακόμη ότι «ο πόνος αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος» και πρόσθεσε ότι «οι συνέπειες της καταστροφής που έχουν συντελεστεί στον τόπο μας είναι ανυπολόγιστες. Δεν θα προσθέσω τίποτε παραπάνω από αυτά που έβγαλα στην ανακοίνωσή μου».

Χθες το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα εξελίχθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον δήμαρχο. «Πολιτική χολέρα» τον αποκάλεσε δημοτικός σύμβουλος και εν γένει οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη. Σημειώνεται ότι όλα αυτά διαδραματίστηκαν απόντος του δημάρχου!

«Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του ανίκανου δημάρχου, το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει να φύγει η πολιτική χολέρα Ψινάκης και το συμβούλιο πρέπει να τον αποπέμψει», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηγιαννάκης.

Παίρνοντας το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σόμογλου, είπε μεταξύ άλλων για τον δήμαρχο Μαραθώνα: «Ακόμη και σήμερα σκηνοθετεί τον εαυτό του Αυτό το ανδρείκελο είχε το θράσος να αναρτά προσωπική του δήλωση στα σοσιαλ μίντια και ν κάνει λόγο για συμπαραστάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!