Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Πρώην διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντά στα περί οικονομικών ελλειμμάτων και «γυψοσανίδων»
[MonoNews]: Πρώην διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντά στα περί οικονομικών ελλειμμάτων και «γυψοσανίδων»

[MonoNews]: Πρώην διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ απαντά στα περί οικονομικών ελλειμμάτων και «γυψοσανίδων»

Σε ιδιαίτερο σκληρό τόνο κινούνται οι απαντήσεις της τέως προϊσταμένης της Οικονομικής Υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνας Πολύζου, για τα ελλείμματα που καταλογίζει το υπουργείο Υγείας στον οργανισμό, αλλά και για τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί κρυπτών όπου βρέθηκαν έγγραφα και τιμολόγια. Επίσης, προχωρά σε καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο ερευνούν τον οργανισμό τα κλιμάκια των Ειδικών Επιθεωρητών που διορίσθηκαν από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Στην πεντασέλιδη δήλωση της κ. Πολύζου ενώπιον του προέδρου και των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, με κοινοποίηση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, γίνονται και καταγγελίες για εκφοβισμό υπαλλήλων υπό την προεδρία του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ, ενώ γίνονται αναφορές στον ρόλο που παίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ειδικά για τις γυψοσανίδες, η κ. Πολύζου αναφέρει: «Μέχρι σήμερα έχω ακούσει από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε δημόσιες δηλώσεις του να λέει πότε ότι τα έγγραφα του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν εξαφανιστεί-υπεξαχθεί από τους χώρους του ΚΕΕΛΠΝΟ όπου και έπρεπε να φυλάσσονται και πότε ότι έχουν καεί ή και πνιγεί.

» Επιπλέον έχω ακούσει την ίδια την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου να λέει επανειλημμένως σε προσωπικές τις συνεντεύξεις στην τηλεόραση σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ότι τα έγγραφα του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν υπεξαχθεί σε άγνωστο τόπο και θα ασκηθούν προς τούτο διώξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!