Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 7 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μητσοτάκη στην Λακωνία
[MonoNews]: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μητσοτάκη στην Λακωνία

[MonoNews]: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μητσοτάκη στην Λακωνία

Στον νομό Λακωνίας θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία.

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Σπάρτης και Μονεμβασιάς, κ. Ευστάθιο. Στην συνέχεια, θα πάει στο κέντρο της πόλης της Σπάρτης αλλά και στην Αρεόπολη, για να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, πριν επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Έπειτα από από τα σπήλαια, θα κάνει τουρ σε Κότρωνα, Σκουτάρι και Φλαμοχώρι, περιοχές που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά αλλά θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη με φορείς από τον νομό Λακωνίας, στο Γύθειο, πριν «τελειώσει» την ημέρα, με την μετάβαση στην Νεάπολη, για να κάνει εκ νέου συνομιλία με τους κατοίκους.

Την Τετάρτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα βρεθεί στους Μολάους, στην Γλυκόβρυση -για να δει την βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων-, στο συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες αλλά και στο ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο. Τέλος, θα επισκεφτεί και τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί πάει σε ανανέωση προσώπων
Μητσοτάκης: Υλοποιούν σχέδια, παρακρατικού-καθεστωτικού χαρακτήρα για να μείνουν στην εξουσία
Τι σχεδιάζει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!