Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια του Mark Zuckerberg; Πολλά… Πάρα πολλά…
[MonoNews]: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια του Mark Zuckerberg; Πολλά… Πάρα πολλά…

[MonoNews]: Πόσο κοστίζει η ασφάλεια του Mark Zuckerberg; Πολλά… Πάρα πολλά…

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια του Mark Zuckerberg; Πολλά…

Μόνο πέρυσι, η εταιρεία που διαχειρίζεται το Facebook δαπάνησε για την προστασία του διευθύνοντος συμβούλου της στις κατοικίες και την περιοδεία που έκανε στις ΗΠΑ 7,33 εκατομμύρια δολάρια. Και την εβδομάδα που πέρασε, ο κολοσσός των social media ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο ποσό αυτό άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον για την προσωπική του ασφάλεια.

Το Facebook θα πληρώσει φέτος για την ασφάλεια του Mark Zuckerberg πολύ περισσότερα απ’ ό,τι θα πληρώσουν άλλες εταιρείες για τα αφεντικά τους και πιθανότατα περισσότερα χρήματα από τις μέσες ετήσιες απολαβές των CEO των εταιρειών του δείκτη S&P 500. Όμως, για τον έκτο κατά σειρά πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, το ποσό αυτό δεν είναι απαραίτητα μεγάλο.

«Ασφάλεια σε πάνω από μία κατοικίες, για τις μετακινήσεις, μια ομάδα προστασίας, κυβερνοασφάλεια, στα ταξίδια – αν έχει επίσης σύζυγο και παιδιά, είσαι ήδη πάνω από τα 10 εκατομμύρια δολάρια μόνο για ένα βασικό πακέτο», εξηγεί ο Roderick Jones, πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων κινδύνου Concentric Advisors.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες ασφάλεια. Ένας CEO που αποφεύγει τους προβολείς, δεν δίνει συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης και κάνει τις φιλανθρωπικές δωρεές του ανώνυμα μπορεί να χαθεί πιο εύκολα μέσα στο πλήθος.

Όμως, ο Zuckerberg είναι ο Zuckerberg.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!