Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 15 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πώς θα είναι τα καλλυντικά του μέλλοντος; Ο ειδικός των ειδικών απαντά…
[MonoNews]: Πώς θα είναι τα καλλυντικά του μέλλοντος; Ο ειδικός των ειδικών απαντά…

[MonoNews]: Πώς θα είναι τα καλλυντικά του μέλλοντος; Ο ειδικός των ειδικών απαντά…

Μπορεί να μην μπορούμε να το συλλάβουμε επακριβώς, αλλά η ψηφιοποίηση δεν πρόκειται να αφήσει ανεπηρέαστο ούτε τον κλάδο των καλλυντικών. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο CEO του κολοσσού της L’ Oreal, Jean-Paul Agon, ο οποίος δηλώνει κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για τις αλλαγές που μπορεί να φέρει η τεχνολογία στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ποιο θα είναι το μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς; Ο CEO της L’ Oreal παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς συγκεκριμένα τι θα φέρει το μέλλον, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θέλει η εταιρεία του να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

«Στη L’Oreal πιστεύουμε πραγματικά στην επιστήμη και στην τεχνολογία», δηλώνει στο CNBC, εξηγώντας πως η εταιρεία-κολοσσός δαπανά ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για δράσεις έρευνας και ανάπτυξης. «Πιστεύω πως το μέλλον της ομορφιάς θα έχει να κάνει όλο και περισσότερο με την τεχνολογία, την ποιότητα, τη σύνθεση, την εξατομίκευση, την ψηφιοποίηση, την ανταπόκριση σε συγκεκριμένες ανάγκες», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξηγεί πώς έχει αλλάξει «ψηφιακά» η εταιρεία τα τελευταία πέντε με δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Agon, η L’Oreal ήταν «η πρώτη το 2010 που αντιλήφθηκε το ψηφιακό τσουνάμι» που θα άλλαζε ριζικά τη βιομηχανία της ομορφιάς.

«Προχωρήσαμε πολύ γρήγορα, αλλάξαμε την εταιρεία πολύ γρήγορα. Σήμερα, θεωρούμαστε η πιο προηγμένη, ψηφιακά προηγμένη εταιρεία στον κλάδο και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα», λέει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!