Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε παγίδα στο Μαξίμου
[MonoNews]: Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε παγίδα στο Μαξίμου

[MonoNews]: Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε παγίδα στο Μαξίμου

Κυριάκος Μητσοτάκης

Με μία… ντρίμπλα που κανείς δεν περίμενε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπιασε στον ύπνο τα κυβερνητικά στελέχη και έστησε τη δική του “παγίδα”, που τώρα στο Μαξίμου προσπαθούν τρόπο για να μην πέσουν μέσα σε αυτήν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, “στριμωγμένη” από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα μέτωπα (εθνικά θέματα, οικονομία, ενδοκυβερνητικές έριδες), κατά την προσφιλή της τακτική επιχείρησε να βρει διέξοδο σε ένα θέμα στο οποίο θεωρεί πως έχει προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά προς όφελός της. Το θέμα το οποίο επέλεξαν να αναδείξουν στο Μαξίμου, μέσω διαρροών στον “φιλικό” Τύπο και δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών, ήταν αυτό του “τεμαχισμού” της εκλογικής υπερ-περιφέρειας της Β’ Αθηνών. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο ακούγεται εδώ και χρόνια, και πρακτικά λίγοι είναι αυτοί που διαφωνούν με μία τέτοια απόφαση. Άρα, λογικά με την προώθηση μίας τέτοιας πρότασης ο ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε πόντους. Σωστά;

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά τελικά. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπιασε το… μπαλάκι που του πέταξαν από το Μαξίμου και το πέταξε με δύναμη πίσω, απαντώντας με έναν τρόπο που δεν είχε προβλέψει κανείς: συνδέοντας το θέμα της κατάτμησης της Β’ Αθηνών με αυτό της χορήγησης δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, που είναι ένα επίσης ιδιαίτερα δημοφιλές αίτημα, το οποίο όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε φαίνεται και πολύ διατεθειμένη να υλοποιήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!