Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
3 °C 18 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
3 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πώς οι υπερ-πλούσιοι της Ινδίας αυξάνονται πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού
[MonoNews]: Πώς οι υπερ-πλούσιοι της Ινδίας αυξάνονται πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού

[MonoNews]: Πώς οι υπερ-πλούσιοι της Ινδίας αυξάνονται πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού

Οι άνθρωποι με εξαιρετικά υψηλό πλούτο (– HNWIs) στην Ινδία αυξάνονται με θεαματικό ρυθμό.

Το 2017, ο αριθμός των HNWIs στην Ινδία αυξήθηκε κατά 20% σε ετήσια βάση, υψηλότερος από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, σε 278.000, σύμφωνα με την έκθεση Wealth Report Asia-Pacific από τη συμβουλευτική Capgemini, που κυκλοφόρησε στις 28 Νοεμβρίου. Ο συνολικώς πλούτος αυτών των Ινδών μεγιστάνων επίσης αυξήθηκε κατά 20% κατά τη διάρκεια του έτους, στα 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η Capgemini ορίζει τα HNWIs ως άτομα τα οποία συνήθως έχουν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε επενδυτικά αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία.

«Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η Ινδία ήταν η πιο γόνιμη αγορά για τον αύξηση του πλήθους (22,2%) και του πλούτου (23,4%) των HNWIs. Συγκριτικά, οι υπερπλούσιοι στον υπόλοιπο κόσμο κατάφεραν να διατηρήσουν μια δυναμική αύξησης του πληθυσμού τους κατά 9,2% και ρυθμό αύξησης του πλούτου κατά 9,6%”, ανέφερε η έκθεση.

«Ένα μίγμα οικονομικού και χρηματοπιστωτικού δυναμισμού ήταν οι προωθητές της ανάπτυξης για την αγορά. Η κυβερνητική σταθερότητα ενθάρρυνε τις ευνοϊκές επιχειρηματικές αναπτυξιακές πολιτικές, ιδίως στον κλάδο της μεταποίησης, γεγονός που οδήγησε σε ένα άλμα 30 θέσεων στην κατάταξη για την ευκολία του επιχειρείν το 2017 «, ανέφερε η έκθεση της Capgemini.

Κατά την τελευταία δεκαετία, το ΑΕΠ της Ινδίας έχει υπερδιπλασιαστεί και περισσότεροι άνθρωποι κατάφεραν να αυξήσουν τον πλούτο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!