Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πώς η Αγγελική Φράγκου αλλάζει στρατηγική και αιφνιδιάζει ευχάριστα τους μετόχους της Navios
[MonoNews]: Πώς η Αγγελική Φράγκου αλλάζει στρατηγική και αιφνιδιάζει ευχάριστα τους μετόχους της Navios

[MonoNews]: Πώς η Αγγελική Φράγκου αλλάζει στρατηγική και αιφνιδιάζει ευχάριστα τους μετόχους της Navios

Οι εξελίξεις στη ναυτιλιακή Navios Maritime Holdings, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου, διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό. Με μία νέα τροποποιημένη γενναιόδωρη προσφορά προς τους κατόχους προνομιούχων μετοχών της ναυτιλιακής της, τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να πουλήσουν τους τίτλους τους. Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό ότι η κα Φράγκου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ναυτιλιακής ήρθαν αντιμέτωποι με μια συλλογική αγωγή ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης από μετόχους της εταιρείας, με θέμα την επίμαχη προσφορά ανταλλαγής προνομιούχων μετοχών σειράς G και H που έχει ανακοινώσει.

Τότε, οι δικηγόροι του Norman Roberts – ο οποίος είναι κάτοχος προνομιούχων μετοχών σειράς G και H της Navios Maritime Holdings και υποστηρίζει ότι η προσφορά της εταιρείας για ανταλλαγή των δύο αυτών σειρών μετοχών παραβιάζει τα δικαιώματα των επενδυτών – είχαν κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με την αρχική προσφορά, η Navios θα πρόσφερε 5,85 δολάρια ή 4,77 κοινές μετοχές για κάθε προνομιούχα μετοχή της σειράς G και 5,75 δολάρια ή 4,69 κοινές μετοχές για κάθε προνομιούχα μετοχή της σειράς H.

Όμως, η διοίκηση της ναυτιλιακής επαναφέρει την προσφορά τροποποιημένη. Πλέον, θα προσφέρει στους κατόχους των προνομιούχων μετοχών σχεδόν 23% περισσότερο όφελος, καθώς ο στόχος είναι να τους πείσει να τις πουλήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!