Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πόλυς Χατζηιωάννου: Τμηματική διάθεση μετοχών, warrants και χρεογράφων από τη Safe Bulkers
[MonoNews]: Πόλυς Χατζηιωάννου: Τμηματική διάθεση μετοχών, warrants και χρεογράφων από τη Safe Bulkers

[MonoNews]: Πόλυς Χατζηιωάννου: Τμηματική διάθεση μετοχών, warrants και χρεογράφων από τη Safe Bulkers

Μία διαδικασία τμηματικής διάθεσης μετοχών, δικαιωμάτων προτίμησης και χρεογράφων συνολικής αξίας ως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε βάθος τριετίας φιλοδοξεί να εγκαινιάσει η ναυτιλιακή Safe Bulkers Inc., συμφερόντων του εφοπλιστή Πόλυ Χατζηιωάννου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχει ήδη καταθέσει στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) τη σχετική δήλωση τμηματικής διάθεσης, η οποία όταν εγκριθεί θα δώσει στη Safe Bulkers τη δυνατότητα να προσφέρει και να πουλήσει κοινές μετοχές, προνομιούχες μετοχές, δικαιώματα προτίμησης και χρεόγραφα συνολικής αξίας ως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μία περίοδο τριών ετών. Η διάθεσή τους θα γίνεται σε διάφορα χρονικά σημεία, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και τις κεφαλαιακές ανάγκες της εταιρείας, ενώ οι όροι της κάθε διάθεσης θα προσδιορίζονται ξεχωριστά για την καθεμιά και θα περιγράφονται σε συμπληρωματικά έγγραφα που θα κατατίθενται για τον σκοπό αυτό στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς πριν την ολοκλήρωση της προσφοράς.

Έτσι, η εταιρεία περιμένει τώρα το «πράσινο φως» της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της και να προσδιορίσει πότε θα προχωρήσει στις εν λόγω προσφορές.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, όπως μετέδιδε το mononews.gr στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016 , στη Safe Bulkers έλαβαν χώρα σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!