Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Πόλεμος στον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ: Ο εφοπλιστής Δ. Διαμαντίδης ξεκαθαρίζει: “Εγώ είμαι φίλος του Δημήτρη ” 
[MonoNews]: Πόλεμος στον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ: Ο εφοπλιστής Δ. Διαμαντίδης ξεκαθαρίζει: “Εγώ είμαι φίλος του Δημήτρη ” 

[MonoNews]: Πόλεμος στον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ: Ο εφοπλιστής Δ. Διαμαντίδης ξεκαθαρίζει: “Εγώ είμαι φίλος του Δημήτρη ” 

Διαμαντής Διαμαντίδης. Εφοπλιστής

Oλα φαίνεται οτι είναι έτοιμα για την τελική αναμέτρηση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.Και στα δύο στρατόπεδα, των Μπόμπολα – Κούτρα από τη μία πλευρά και των αδελφών Καλλιτσάντση από την άλλη, ετοιμάζονται για την τελική μάχη η οποία αναμένεται ανελέητη και με στόχο να υπάρξει μόνον ένας νικητής στη γενική συνέλευση της 25ης Ιουλίου. Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, οι δύο πλευρές αναμένεται να χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα που διαθέτουν με στόχο να επικρατήσουν του αντιπάλου τους. Το bras de fer των βασικών μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που ξεκίνησε επίσημα στις 13 Ιουνίου, μετά την ανακοίνωση των αδερφών Καλλιτσάντση, οι οποίοι έθεσαν επίσημα θέμα εκ βάθρων αλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ από τους μετόχους στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, με σύνθεση που αποκλείει τη συμμετοχή των κ.κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και Δημήτρη Κούτρα, θα κορυφωθεί στις 25 Ιουλίου όταν τα δύο στρατόπεδα θα μετρήσουν τις ψήφους και τα ποσοστά που έχουν συγκεντρώσει.

Η κίνηση-ματ της πλευράς Καλλιτσάντση να αποκτήσει το ποσοστό, ύψους 5,2%, του Amber Capital στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έναντι 2,15 ευρώ ανά μετοχή, έδωσε βραχεία κεφαλή έναντι της πλευράς Μπόμπολα – Κούτρα.

Η αγορά πλέον περιμένει την απάντηση των τελευταίων, ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά Μπόμπολα – Κούτρα να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τη Fortress, η οποία θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των ποσοστών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!