Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Σε πλειστηριασμό και δεύτερο πλοίο της Pyrsos Shipping – Όλο το παρασκήνιο
[MonoNews]: Σε πλειστηριασμό και δεύτερο πλοίο της Pyrsos Shipping – Όλο το παρασκήνιο

[MonoNews]: Σε πλειστηριασμό και δεύτερο πλοίο της Pyrsos Shipping – Όλο το παρασκήνιο

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση του πλειστηριασμού από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ του χωρητικότητας 33.300 dwt πλοίου Apellis, κατασκευής 2010, ένα ακόμα πλοίο της Pyrsos Shipping (συμφερόντων της οικογένειας Ξυλά) αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό, αυτή τη φορά στη Ναμίμπια.

Πρόκειται για το χωρητικότητας 33.261 dwt Antaeus, κατασκευής 2009, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο σε λιμάνι της Ναμίμπια, μετά από εντολή επίσχεσης της τράπεζας HSBC για απλήρωτα χρέη, και δικαστήριο της χώρας έχει δώσει προθεσμία σε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές έως τις 8 Νοεμβρίου για υποβολή ενστάσεων ως προς τον πλειστηριασμό του πλοίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) είχε καταγγείλει τον περασμένο Ιούνιο ότι 26 μέλη πληρώματός του πλοίου βρίσκονταν εγκλωβισμένα σε αυτό, σε λιμάνι της Ινδίας, χωρίς προμήθειες.

«Ναυτικοί του συγκεκριμένου πλοίου κατήγγειλαν στα σωματεία ότι τα τρόφιμα στο πλοίο έχουν τελειώσει από τις 19 Ιούνη και δεν έχουν ούτε πόσιμο νερό, ενώ τελειώνει το πετρέλαιο και το λάδι των ηλεκτρομηχανών», αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία η ΠΕΜΕΝ κατήγγειλε ακόμα ότι οι ναυτικοί δεν είχαν πληρωθεί επί δύο μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!