Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Γ. Πιτσιλής στο 5ο Athens Law Forum on Taxation: «Προχωράει η ηλεκτρονική τιμολόγηση»
[MonoNews]: Γ. Πιτσιλής στο 5ο Athens Law Forum on Taxation: «Προχωράει η ηλεκτρονική τιμολόγηση»

[MonoNews]: Γ. Πιτσιλής στο 5ο Athens Law Forum on Taxation: «Προχωράει η ηλεκτρονική τιμολόγηση»

Γιώργος Πιτσιλής. Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.),.κατά τη διάρκεια του 5ου Athens Law Forum on Taxationπου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πιτσιλής το θέμα των ηλεκτρονικών βιβλίων έχει προχωρήσει και πριν μία εβδομάδα κλήθηκαν οι εκπρόσωποι των φορέων να καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα, ενώ υπάρχει και συνεχής επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Το συνέδριο επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής. Επίσης παρουσιάζονται και αναλύονται επίκαιρα φορολογικά θέματα με κύριους ομιλητές τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Στυλιανό Πέτσα, τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια, τον διακεκριμένο νομικό, ειδικό σε θέματα φορολογικού δικαίου Γιώργο Μυλωνογιάννη και τον σύμβουλο διοίκησης της Alpha Bank για φορολογικά θέματα Γιώργο Παπαθανασόπουλο.

Στην ομιλία του ο κ. Μυλωνογιάννης αναφέρθηκε κατ αρχήν στη στοχοθεσία που μέχρι σήμερα σχετίζεται με την είσπραξη συγκεκριμένων ελάχιστων ποσών φόρων από τους φορολογικούς ελέγχους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!