Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Ποιο έμπειρο στέλεχος της Maran Gas αποχωρεί από την εταιρία
[MonoNews]: Ποιο έμπειρο στέλεχος της Maran Gas αποχωρεί από την εταιρία

[MonoNews]: Ποιο έμπειρο στέλεχος της Maran Gas αποχωρεί από την εταιρία

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την πρόσληψη της στη ναυτιλιακή Maran Gas, του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση, η Αnita Odedra, έμπειρο στέλεχος στον τομέα του LNG, αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα της στην αμερικανική εταιρία Tellurian.

H Οdedra, η οποία το Σεπτέμβριο θα αναλάβει επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Tellurian, στο Χιούστον, αποχωρεί από την ελληνική εταιρία στο τέλος Ιουλίου, ενώ η απόφαση της συνδέεται με την επιθυμία της να μετακινηθεί με την οικογένεια της στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tradewinds, η ίδια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Maran Gas, περιγράφοντας την ως «μία φανταστική εταιρία για να δουλεύει κάποιος» και τόνισε ότι λυπάται που φεύγει.

Η Maran Gas ενέταξε την Anita Odedra στο δυναμικό της ως εκτελεστική αντιπρόεδρο εμπορικών επιχειρήσεων τον Ιούλιο του 2016, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Στο παρελθόν η Odedra, η οποία αρχικά εργάστηκε στην ExxonMobil το 1997 ως γεωφυσικός, υπήρξε στέλεχος στην BG Group και συνεργάστηκε με τον Martin Houston, έναν εκ των ιδρυτών της Tellurian, η οποία πραγματοποιεί projects στην αγορά LNG.

Όταν η Shell εξαγόρασε την BG το 2016, η Odedra πήγε για μικρό χρονικό διάστημα στην αμερικανική Cheniere Energy ως αντιπρόεδρος στις ναυτιλιακές και εμπορικές επιχειρήσεις της εταιρίας και εν συνεχεία προσελήφθη στη Maran Gas.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!