Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Ποιες εταιρείες έκαναν την έκπληξη με τον Σκλαβενίτη
[MonoNews]: Ποιες εταιρείες έκαναν την έκπληξη με τον Σκλαβενίτη

[MonoNews]: Ποιες εταιρείες έκαναν την έκπληξη με τον Σκλαβενίτη

Μόλις επτά από τα συνολικά 22 καταστήματα της πρώην Μαρινόπουλος που πρέπει να παραχωρήσει στον ανταγωνισμό βάση απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει καταφέρει να πουλήσει μέχρι στιγμής η Σκλαβενίτης.

Τραπεζικές πηγές που ενεπλάκησαν στην υπόθεση αναφέρουν πως πέραν των επτά ακινήτων που πέρασαν κατά κύριο λόγο σε δυο από τις δυναμικότερες αλυσίδες του κλάδου, δεν υπάρχει –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημεία πέρασαν στην Bazaar του Δήμου Βερούκα που βρίσκεται σε φάση ραγδαίας ανάπτυξης και αναζητά διαρκώς ευκαιρίες επέκτασης. Συγκεκριμένα στην εταιρεία που ειδικεύεται στις φθηνές τιμές πέρασαν δυο καταστήματα στον Πειραιά και ένα στην Κρήτη, όπου συγκεντρώνεται ένα μεγάλο μέρος της κατανάλωσης.

Άλλα τρία σημεία πέρασαν στην Κρητικός, η οποία επίσης διεκδικεί μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, μπαίνοντας σφήνα στις μεγάλες δυνάμεις του χώρου.

Η αλυσίδα υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα Υπέρ Γρηγοριάδης στην Βόρεια Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού σχήματος που θα βλέπει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Το τελευταίο σημείο από τα επτά πέρασε σε ανεξάρτητο επιχειρηματία του χώρου.

Η πώληση των σημείων της πρώην Μαρινόπουλος αποτελεί μείζον ζήτημα για το λιανεμπόριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!