Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: «Παραίτησαν» τη γγ του υπουργείου Εργασίας μετά το χείμαρρο αποκαλύψεων σε βάρος της Αντωνοπούλου
[MonoNews]: «Παραίτησαν» τη γγ του υπουργείου Εργασίας μετά το χείμαρρο αποκαλύψεων σε βάρος της Αντωνοπούλου

[MonoNews]: «Παραίτησαν» τη γγ του υπουργείου Εργασίας μετά το χείμαρρο αποκαλύψεων σε βάρος της Αντωνοπούλου

Την παραίτηση της γενικής γραμματέως Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Δήμητρας Χαλικιά, έφερε η ανοικτή κόντρα στην οποία ήρθε με τη πολιτική της προϊσταμένη, αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, μετά το χείμαρρο αποκαλύψεων για κατασπατάληση κοινοτικών πόρων και εξυπηρετήσεις ημετέρων με απευθείας αναθέσεις έργων.

Με επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα η κ. Χαλικιά καταγγέλλει την πολιτική της προϊσταμένη για συκοφαντία, προσωπική ιδιοτέλεια, κακές επιλογές στη διαχείριση κοινοτικών χρημάτων και πολιτικές που πριμοδοτούν συγκεκριμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Με τη σειρά της η κ. Αντωνοπούλου, χωρίς να αναφέρεται προσωπικά στην κ. Χαλικιά, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ότι η επιλογή τροφοδότησης με ανυπόστατες, ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες δημιουργεί μείζον θέμα πολιτικής δεοντολογίας, το οποίο ασφαλώς και θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά το αμέσως προσεχές διάστημα. Κάτι που εμμέσως πλην σαφως προμήνυε την παραίτηση – αποπομπή της κ. Χαλικιά από τη θέση της γ.γ. του υπουργείου.

η υπό παραίτηση γ.γ. του υπουργείου Εργασίας κ. Χαλικιά

Σε επιστολή της προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που κοινοποιήθηκε και στους υπουργούς Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και Νίκο Παππά, Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και τον γ.γ. του πρωθυπουργού Δημήτρη Τζανακόπουλο, η κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!