Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Παρασκήνιο στα telecoms: Πώς ο Χάρης Μπρουμίδης επικράτησε στον πρώτο γύρο συγκέντρωσης. H απάντηση Ζαρκαλή
[MonoNews]: Παρασκήνιο στα telecoms: Πώς ο Χάρης Μπρουμίδης επικράτησε στον πρώτο γύρο συγκέντρωσης. H απάντηση Ζαρκαλή

[MonoNews]: Παρασκήνιο στα telecoms: Πώς ο Χάρης Μπρουμίδης επικράτησε στον πρώτο γύρο συγκέντρωσης. H απάντηση Ζαρκαλή

Χάρης Μπρουμίδης. CEO VODAFONE

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου συγκέντρωσης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών μετά την επικράτηση της εταιρείας στο διαγωνισμό απόκτησης της Cyta Hellas. Ο ανταγωνιστής και ταυτόχρονα συνεργάτης του Χ. Μπρουμίδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas Νάσος Ζαρκαλής θα έχει μια ευκαιρία να απαντήσει: Τη διαδικασία εξαγοράς της Forthnet, ενός μεγαλύτερου στόχου από την Cyta Hellas, στην οποία φαίνεται πως συμμετέχουν πάλι οι δύο εταιρείες. Και τα δύο στελέχη της αγοράς των telecoms αναζητούν μεγαλύτερα μεγέθη και πελατολόγιο ώστε να αντιμετωπίσουν τη δύναμη πυρός του Μιχάλη Τσαμάζ, του επικεφαλής του ΟΤΕ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία για τη θυγατρική της Deutsche Telekom. Αν προχωρήσει και η υπόθεση της Forthnet, τότε σε λίγους μήνες η ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών θα κυριαρχείται από τρεις παίκτες, σε σχέση με τους πέντε που υπάρχουν σήμερα. Βέβαια, οι τρεις (ΟΤΕ, Vodafone, Wind) έχουν εδώ και χρόνια ξεχωρίσει αφού Cyta Hellas και Forthnet είχαν υποχωρήσει σε δεύτερους ρόλους.

Το ησυχαστήριο στην Τζια

Η διοίκηση της Vodafone είχε αποφασίσει εδώ και μήνες, από το καλοκαίρι που ο Χάρης Μπρουμίδης βρίσκονταν στο ησυχαστήριό του στη Τζιά, πως θα διεκδικήσει την Cyta Hellas.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην αγορά τηλεπικοινωνιών θεωρούσαν πως ο βρετανικός όμιλος δεν θα αφήσει την ευκαιρία.

Η Vodafone είναι στρατηγικός συνεργάτης της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ) η οποία και προχώρησε στην πώληση της θυγατρικής της στην Ελλάδα, της Cyta Hellas.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!